Bijzondere geboortekaartjes kopen

29 mei 2019 0 Door Redactie

Ik wilde twee bijzondere kaartjes kopen, een voor mijn zus en een voor haar man. Ze hebben namelijk een tweelingzoontjes gekregen en er is dus enorm veel vreugde binnen de familie. Via de site van Kaarten van Maarten kon ik allemaal leuke en creatieve kaarten vinden. Ben daarom ook tevreden met de snelheid van de levering van de kaarten en opties waar ik uit kon kiezen. Voor 13.00 besteld was de volgende dag namelijk al in huis.

Gebruiksgemak

De site vond ik zelf simpel om te gebruiken en navigeerde ook makkelijk en snel. Ik heb ook geen fouten of iets anders ervaren tijdens het bestellen van de kaarten. Er waren enorm veel opties om uit te kiezen voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een verhuizing of bruiloft, maar in mijn geval werden het twee bijzondere geboortekaarten. Dat paste mooi bij het thema van de 2 geboren kindjes. Ik had besloten om zelf de kaarten te ontwerpen en door de namen van de 2 jongens erbij te zetten. Zo maakte ik elke kaart bijna hetzelfde. Aangezien tweelingen niet volledig op elkaar lijken en nog kleine verschillen onderling hebben. Ik vond het zelf leuk om de mogelijkheid te krijgen om mijn eigen creatieve draai eraan te kunnen geven. Daarom ben ik tevreden met de mogelijkheden en gebruiksgemak van Kaarten van Maarten.