De meest innovatieve bedrijven van 2019

De meest innovatieve bedrijven van 2019

28 oktober 2019 Uit Door Redactie

Het jaar 2019 is voorbij gevlogen maar wel al bijna weer voorbij. Een mooi moment om alvast terug te blikken op dit jaar maar ook om vooruit te kijken naar 2020. Het leek ons een goed idee om dit te doen door te kijken welke bedrijven er in 2019 hun tijd al ver vooruit zijn. We doen dit met de meest innovatie bedrijven van het jaar 2019.

Coolblue

Net als vorig jaar is Coolblue weer terug te vinden in de meest innovatieve bedrijven. Het is knap maar coolblue blijft op een dusdanig kritische manier naar het eigen proces en functioneren reflecteren dat zij zich continue blijven verbeteren. Coolblue heeft klant tevredenheid bijzonder hoog in de prioriteiten lijst staan en alles wat zij doen keert terug naar klant tevredenheid. Dit is gelijk de reden dat coolblue zo succesvol is. De producten die coolblue aanbiedt zijn niet bijzonder. Een wasmachine van coolblue is niet anders als die van de media markt. Wat coolblue coolblue maakt is dat zij er alles aan doen de klant tevreden te maken. Snelle levertijden en altijd bereid de extra meter voor de klant te maken. Werken bij Coolblue is een feest en dat komt door de relaxte bijna studenten sfeer die het bedrijf ademt. Het bedrijf is begonnen in de studentenkamer van de bedenker en het kantoor van de eigenaar van coolblue is nog altijd op deze manier ingericht. Ook de marketing uitingen op bijvoorbeeld hun bus kloppen altijd. Op hun bus staat namelijk ‘Bus, klopt’. Hilarisch!

SCR-solutions

Van coolblue naar adblue lijkt een grote stap maar dat valt reuze mee! SCR solutions is een bedrijf dat de productie machines voor de productie van Adblue (in Amerika DEF, Diesel Exhaust Fluid) verkoopt. SCR Solutions is verkozen tot deze lijst omdat zij op het juiste moment in een gat in de markt zijn gesprongen. Overal waar je langs de wegen bij tankstations kijkt zie je dat er adblue wordt aangeboden. Deze adblue moet worden geproduceerd. Door makkelijk te behandelen apparatuur voor het produceren van adblue aan te bieden is scr-solutions altijd innovatief.