De show stelen met mijn presentatiewand beurs!

De show stelen met mijn presentatiewand beurs!

6 mei 2019 Uit Door Redactie

Ik heb mijn eigen bedrijfje en verkoop onder andere zelfgemaakte sieraden, waarmee ik regelmatig op verschillende beurzen door het hele land sta. Om extra op te vallen, maak ik sinds kort gebruik van een presentatiewand beurs, zodat bezoekers mijn stand al vanaf een afstandje kunnen spotten. Ik heb gemerkt dat ik hiermee meer nieuwsgierige bezoekers trek en dat is natuurlijk superleuk als ondernemer!

Mooie kleurrijke wand trekt meer bezoekers

Mijn presentatiewand beurs heb ik besteld bij BannerCompany, want hier kon ik een gebogen pop-up prestatiewand krijgen. Ik vind zo’n gebogen wand mooier, omdat het echt een netter geheel vormt en mijn stand als het ware een beetje “omlijnt”. BannerCompany maakt gebruik van krasvaste laminering en dus gaat de presentatiewand heel lang mee en dat is natuurlijk een groot pluspunt als je net als ik regelmatig op beurzen staat. Verder komt er ook een verrijdbare koffer bij waarin ik de presentatiewand heel makkelijk kan vervoeren. Ik ben er echt superblij mee, want ik heb al veel complimenten gehad van beursbezoekers dat mijn stand er zo netjes bij stond en sindsdien krijg ik ook veel meer bestellingen binnen in mijn bedrijf. Ik kan met zekerheid zeggen dat de presentatiewand beurs van BannerCompany heeft bijgedragen aan dit succes!