Dit kan een verhuisservice in Utrecht voor je betekenen

27 december 2019 0 Door Redactie

Een verhuizing is altijd een moment van spanning, stress en veel gedoe. Maar dit kan zo maar opgelost zijn en hoeft dus niet meer. Met een verhuisbedrijf Utrecht kan jij al gemakkelijk alles van A naar B verplaats hebben. En hier kom je te weten op welke gebieden ze jou helpen. Ook nog is wat de tarieven zijn als je interesse hebt in het gebruik maken van de verhuisservice Utrecht.

Ontruiming

De ontruiming van jouw huis kan een grote en moeizame taak worden op een gegeven moment. De verhuizers weten hier raad mee. Ze doen dit al voor de zoveelste keer en kunnen dit vlotter dan wie dan ook. Met veel ervaring weten ze hoe ze het beste kunnen aanpakken. Het gaat om de kleine delen in de verhuisdoos die zij altijd weten te benuttigen. Met het denkvermogen van een havenmedewerker wordt alles strak op zijn plek gezet. Zo kunnen jouw eigendommen ook niet heen en weer gaan als ze achter in de verhuiswagen zitten. Ook nog is het een handig trucje om alles in een doos te doen wat bij elkaar hoort. Klinkt logisch, maar met alle chaos zal je dit snel uit het raam gooien. Daarom moet je per categorie het inpakken. Dit doen de verhuizers ook en markeren op de doos wat er in zit. De “titel” wordt op een lijst geschreven en zo kunnen ze makkelijk alles nalopen of het in de wagen zit ja of nee.

Met grote en zware meubels of andere eigendommen zoals een koelkast of een wasmachine, is het lastig omdat met de hand te tillen. Daarom komt er vaak een steekkar mee. Hier kan je gemakkelijk iets op zetten en het zo de wagen in rollen. Het kan ook zo zijn dat ze het meubel stuk gewoon demonteren om in stukken mee te nemen. Dit is natuurlijk iets meer werk maar is wel een mogelijkheid als het niet lukt met een steekkar.

Transport 

Het vervoeren van al deze spullen is natuurlijk even belangrijk. En dat doen ze met een verhuiswagen, logisch. De verhuiswagen heeft mega veel ruimte achterin waar vrijwel alles in een keer in zal passen. Mocht nou een wagen niet genoeg zijn. Dan kan je gewoon een tweede verhuiswagen erbij nemen. Of je laat ze heen en weer rijden. Deze beide opties zorgen dat alles aankomt bij je nieuwe woning. Is het nou een klein beetje wat niet in de verhuiswagen past. Dan kan je het gewoon in je eigen auto meenemen. Of een aanhanger huren voor de laatste beetjes.

Tarieven

De meeste verhuisbedrijven zullen rond dezelfde prijs zitten. Belangrijk is dan dat je naar degene gaat met de beste recensies. Voor hetzelfde geld heb jij een betere service dan je eerst zou hebben. 

Voor een verhuizer betaal je zo’n 25 euro. Dit is ook per verhuiswagen die nodig is. Vaak heb je hier genoeg aan. Maar mocht de aanhanger nodig zijn, kost dit 12,50. Gebruik willen maken van deze dienst? Type in Google “verhuizen Utrecht” en neem contact op met een verhuisbedrijf die jou graag wilt helpen.