Fitness saai? Niks van waar!

Fitness saai? Niks van waar!

28 november 2019 0 Door Redactie

Veel mensen vinden fitness ontzettend saai, terwijl dat helemaal niet altijd terecht is. Fitness is namelijk een heleboel verschillende manieren van sporten onder één gigantische paraplu. Ben je dus geïnteresseerd in fitness Leidschenveen, maar ben je bang dat dit al snel eentonig gaat worden? Lees dan gauw verder en kom erachter wat er allemaal onder fitness valt!

CrossFit

Misschien heb je er al eens van gehoord en misschien ook niet. CrossFit is zowel een sport als een trainingsmethode die eigenlijk de sport van fitness genoemd kan worden. Verschillende invloeden vanuit atletiek, gymnastiek, olympisch gewichtheffen en cardio worden samengesmolten tot eindeloos variërende workouts op hoge intensiteit. Vind je het leuk om telkens weer een originele training te volgen die je nog nooit eerder hebt gedaan? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Bootcamp

Houd je van fitness maar wil je liever buiten sporten dan dat je binnen aan de slag gaat? Dan is bootcamp een goede optie. Hierbij ga je samen met een leuke groep en een instructeur lekker naar buiten om daar een route te lopen en tussendoor verschillende oefeningen uit te voeren. Bootcamp trainingen variëren tussen modder kruipen en sloten springen of slechts een paar push ups en squats tussen het rennen door, dus zorg dat je terechtkomt bij een bootcamp die past bij jou!

Spinning les

Wil je jouw benen er lekker van langs geven en misschien ook sneller fietsen wanneer je samen met vrienden op de racefiets stapt? Dan is spinning misschien wel geknipt voor jou! Hierbij ga je samen met een groepje flink tekeer op stationaire fietsen, onder begeleiding van een instructeur. Zeker het proberen waard.

Slechts een greep

Bovenstaande opties zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die je hebt wanneer je aan fitness wilt gaan doen. Kies dus iets wat je leuk vindt en ga er voor!