Met z’n allen zitten op de kussen kist

Met z’n allen zitten op de kussen kist

18 september 2018 Uit Door Redactie

We hebben nu een half jaar een mooie grote kussen kist van ProPetto. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik kan het voor meerdere dingen gebruiken. Naast de originele bestemming: het plaatsen van kussens, kan ik er ook ander materiaal in kwijt. Zo ligt het gereedschap ook in de kist, we kunnen daar nu heel makkelijk bij. Omdat de kist zo stevig is, kunnen we er ook met z’n allen op zitten! Zo hebben we een extra bankje.

Familie in de tuin

Laatst was er opeens een familiebezoek waar ik erg blij mee was. Het ging een beetje onverwacht en toevallig. Mijn broer kwam langs met zijn kinderen, waardoor mijn moeder ook meteen besloot langs te komen. Omdat onze oma toevallig in de buurt was, ging zij ook even langs. Zo hadden we op eens een familiefeestje in de tuin! Omdat het zo druk was besloot ik de kussen kist in te zetten als bank. Het was werkelijk een fantastische dag en avond, ik heb zeer genoten. Je voelt je toch altijd wel het fijnst als je je naasten dicht bij je in de buurt hebt.