Neem geen genoegen met een slechte nachtrust

Neem geen genoegen met een slechte nachtrust

30 juni 2020 Uit Door Redactie

Perfecthomshop.eu heeft toppers ontwikkeld omdat iedereen recht heeft op een goede nachtrust. De prijs moet niet bepalen wie er wel en niet lekker mogen slapen, een nieuw matras kost al snel veel geld wat je niet uit je mouw schudt. Een topper 140×200 heeft de eigenschappen van een volledig matras, behalve de prijs want die is zeer voordelig. Aan alles is bij de ontwikkeling van de topper gedacht, comfort, duurzaamheid, temperatuur en de ondersteuning die je nodig hebt.

topper 140x200

Wat is een topper eigenlijk?

Een topper kun je gebruiken als je matras niet meer de ondersteuning geeft die je wenst tijdens het slapen. Je komt er vaak achter als je niet uitgerust wakker wordt, of het duurt een tijd voordat je in slaap valt. Leg de topper 140×200 op je matras en je slaapt weer alsof je op een compleet nieuw matras ligt. Je hoeft de het topdekmatras niet perse op je oude matras te leggen, op de camping of op de bank kun je hem ook prima gebruiken. In de kofferbak van de auto is het nog een klein pakketje wat je eenvoudig meeneemt.

topper 140x200

Het mooiste van de topper 140×200 is dat je zelf kunt bepalen welk materiaal die moet zijn. Koudschuim, traagschuim, latex of een elastische hybride topper, wat je fijn vindt kies je. Een ding hebben alle toppers van perfecthomeshop met elkaar gemeen, dat is de zeer voordelige prijs. Alle materialen die zijn gebruikt zijn van hoge kwaliteit, door en door getest om het beste te kunnen garanderen.