Rust in je interieur met neutrale kleuren

15 augustus 2019 0 Door Redactie

Hou jij van felle kleuren in huis? Passievol rood of royaal paars? Dan is deze look misschien even omschakelen voor je. Maar haak niet gelijk af! Een statement interieur heeft zeker zijn charmes, maar de rust die neutrale tinten creëren is ook zeker niet mis! Alles voelt haast zen en zacht aan. Laat je verrassen door deze lichte interieur look.

Five Posters Mounted on Wall

Poedertinten
Een eerste manier om jouw huis een zachte, lichte uitstraling te geven. Is door het gebruik van poedertinten. Prachtig en liefelijk. Combineer verschillende lichte kleuren roze met wit voor een rustig geheel. Met als bijkomend voordeel dat lichte kleuren heel gemakkelijk te combineren zijn houten vloeren of woonkamer vloertegels.

Rust en ruimte
Met lichte en natuurlijke tinten in jouw huis, creeer je rust. Niet alleen letterlijk in jouw huis. Maar ook in je hoofd. Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Dit heb je vast wel eens gehoord. Maar zo werkt het ook voor de totale uitstraling van jouw huis. Door het in huis rustig en sfeervol te houden, maak jij hier jouw rustpunt van. Een andere karaktereigenschap van lichte kleuren is dat het een hele cleane look aan jouw interieur geven. Daarnaast is een felle kleur misschien voor even leuk, maar vaak ben je daar na een korte periode al op uitgekeken.

Natuur
Planten zijn al langere tijd weer helemaal in! Combineer jouw neutrale look met een aantal hangplanten en grote kamerplanten. De gatenplant en pannenkoekplant, lenen zich hier perfect voor. Met planten in krijgt jouw woonkamer naast een oase van rust, een ware “back to nature” uitstraling. Naast de woonkamer, staan planten ook geweldig in de douche. Alsof je een douche neemt onder een waterval, dat gevoel wil je creëren. Met natuursteen badkamertegels en planten die tegen een hoge luchtvochtigheid kunnen, haal jij dit in huis!

Bron: https://www.tegelcentrumsiddeburen.nl/vloertegels/woonkamer