Sporten in Rotterdam

Sporten in Rotterdam

9 december 2019 0 Door Redactie

Rotterdam is een levende stad. Iedereen is constant in beweging en er gebeurd altijd wel wat. Geen wonder dat het één van de grootste steden is met veel sportieve mensen. Van hardlopers bij de Kralingse plas tot tennissers in Zuid. Wil jij ook lekker in beweging komen en woon je in Rotterdam? Dan vertelt dit artikel je alles op de beste sportplekken in Rotterdam.

Yoga bij de Euromast

Het park bij de Euromast is een prachtig park om yoga te beoefenen. Niet alleen vanwege het hoge hipster gehalte in het park, maar ook vanwege de mooie grasvelden waar je kan sporten in Rotterdam. In de zomer liggen allerlei mensen heerlijk van de zon te genieten op het grasveld en zie je verschillende klasjes met elkaar sporten. Zo zijn er ook yoga klassen die je kan volgen om volledig tot rust te komen.

Indoor klimmen in Rotterdam

In Rotterdam kan je bij verschillende aanbieders indoor klimmen. Bij gebrek aan bergen hebben wij Rotterdams daar natuurlijk iets beters op verzonnen: nep bergen, maar dan steiler. Je kan hier op een muur klimmen die rechtop staat. Een echte opgave voor de avonturiers onder ons. Wel handig om daar klimschoenen te huren, heb je net iets meer grip en val je niet dat het eind naar beneden. Gelukkig ligt er wel een dikke mat onder de wand, die je altijd zal opvangen.

Hardlopen bij de Kralingse plas

Een rondje om de Kralingse plas is precies 5 kilometer en ideaal voor hardlopers. Je hebt constant prachtig uitzicht en vele mensen zijn er sportief bezig. Het stimuleert om lekker actief te blijven en je rondje af te maken. Vooral als je samen op pad gaat help je elkaar om te blijven rennen en blijf je samen met de andere Rotterdammers lekker fit.