Top 5 horloges voor mannen

6 april 2020 Uit Door Redactie

Een cadeau voor een man uitzoeken is niet makkelijk. Wat geef je een man die alles al heeft? Met de opkomst van horloge webshops hoeft een goed horloge voor mannen niet eens meer zo duur te zijn. Wij bespreken vandaag 5 horloge merken die vooral bij mannen erg in trek zijn

#1 – Burberry

Burberry, het Engelse merk is vooral bekend om haar luchtjes en het kenmerkende streepjes patroon dat doorgaans in de kleding is verwerkt. Sinds jaar en dag is Burberry ook actief op de horloge markt. Vooral de herenhorloges zijn erg in trek. Wij raden dan ook aan zeker eens een kijkje te nemen bij het aanbod van Burberry.

#2 – Armani

Armani het bekende Italiaanse modemerk verwerkt de zelfde klasse die het in haar maatpakken verwerkt ook in horloges. Ben jij op zoek naar een sieraad dat pure klasse en mannelijkheid uitstraalt dan ben je bij Armani aan het goede adres.

#3 – Michael Kors

Bijzonder hoe een merk dat bekend staat om haar vrouwen handtassen haar opmars maakt in een echte mannen wereld. De mannen horloges van Michael Kors staan bij menig man hoog op hun verlanglijstje. De klokwerken zijn verfijnd en het vakmanschap is duidelijk te zien.

#4 – Lacoste

De horloges van Lacoste konden zijn in ons rijtje van top horloges voor heren ontbreken. Ooit bekend om de petjes waarmee heel Nederland onder de 16 jaar mee rondliep en van elkaar af pakte. Nu doen ze het dus ook goed in dit wat luxere segment. Houd het in de gaten!

#5 – Diesel

Herenhorloges van Diesel zijn het ultieme cadeau voor mannen. De horloges stralen macht uit en klasse. Waar deze horloges vroeger enkel besteed waren aan de aller rijkste zijn er nu ook horloges van dit merk tegen een meer schappelijke prijs te verkrijgen. Op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, broer, zoon of vader? Met dit cadeau maak je elke man gelukkig.