Top besparing tips van de week

Top besparing tips van de week

6 september 2019 Uit Door Redactie

Ben je op zoek naar goede besparing tips? Dan is vandaag jouw geluksdag. In deze blog staan een aantal handige besparing tips waar je direct mee aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe deze blog tot stand is gekomen en wat je hier zelf aan hebt? Lees dan snel door en laat je verassen. We hebben namelijk ontzettend veel goede tips ontvangen maar door ook zelf eens goed te brainstormen.

Besparing op de supermarkt 

We zijn benieuwd hoe je in de supermarkt rondloopt. Gekke vraag toch wel? Dat begrijpen we. Een enorm handige tip is om vooraf een goed boodschappen lijstje te maken aan de hand van wat je nodig hebt en de aanbiedingen van die supermarkt. Laat je niet teveel afleiden door de aanbiedingen die je vervolgens tijdens het winkelen ziet. Want, daar ga je echt geld op besparen. Veelal koop je aanbiedingen die je helemaal niet nodig hebt. Hopelijk smaakt deze super tip naar meer! 

Zomeruitverkoop 

Een super handig tip is om te wachten op de kledinguitverkoop. En dan hebben we het voornamelijk over de zomeruitverkoop. Waarom? In de zomer sta je te springen om weer lekker te shoppen. Maar er zitten dure vakanties aan te komen en je werkt jezelf al snel in de nesten, qua kosten. Daarom raden we je aan te wachten tot het ongeveer september is en de meeste winkels stunten met prijzen. Zo bespaar je gigantische knaken! 

Allerlaatste gratis tip van de week 

Dan hebben we nog niet eens gesproken over die gigantische berg aan abonnementen die je in de loop der jaren hebt afgesloten. Tijd om daar mee te stoppen. Zeg eens nee tegen een deurverkoper of verkoper in de stad. Zeg nee, tegen die straatkrantverkoper, je kan tegenwoordig alles online lezen. Wil je jouw abonnementen nu eens opzeggen? Ga er vandaag nog mee aan de slag en reken eens uit hoeveel Euro’s je hebt bespaard.