Waarom deurbeslag veiligheid een prioriteit moet zijn

Waarom deurbeslag veiligheid een prioriteit moet zijn

7 april 2020 0 Door Redactie

Veiligheid is belangrijk. Je wil je familie beschermen, je spullen en natuurlijk jezelf. Deurbeslag veiligheid is daarom een essentieel onderdeel van een veilig huis. Waarom? Dat lees je hier:

deurbeslag veiligheid
  • deurbeslag veiligheid houdt inbrekers buiten
  • het helpt je met een veiliger gevoel te slapen
  • het is goed voor de verzekeringskosten

Veiligheid eerst

Allereerst wil je natuurlijk dat je huis veilig is. Stevige deuren met goede sloten zijn daarvoor zeer belangrijk. Deurbeslag veiligheid vind je in de vorm van dikke sloten maar ook alarmen en andere aspecten. Het houdt niet alleen inbrekers buiten, het helpt je ook met een gerust gevoel te slapen. Als je het idee hebt dat je huis veilig is, kun je beter rusten. 

Verzekering

Een beter beveiligd huis, is minder vatbaar voor risico’s zoals inbraak. Wanneer je dan een verzekering hebt die jou beschermt tegen diefstal, dan zullen de kosten hiervan lager zijn als je deur goed beveiligd is. Je krijgt dan een veiligheidskeuring van een hoger niveau. Dat betekent in principe dat je alle maatregelen hebt genomen om je huis te beschermen en dat je daardoor de verzekering goed op weg helpt. Je bespaart dus geld door een beetje geld uit te geven.