Welke trends op het gebied van mode mag je niet ontlopen?

Welke trends op het gebied van mode mag je niet ontlopen?

17 februari 2020 Uit Door Redactie

Welke trends kan je dit jaar verwachten op het gebied van mode in Nederland? We volgen allemaal de catwalks waarbij we de meest bizarre outfits zien. De meeste outfits zijn er eigenlijk niet voor de ‘gewone’ vrouw in Nederland. Daar zijn we te nuchter voor. Maar er zijn wel nog een heleboel andere kleren die wel gewoon voor de Nederlandse vrouw bedoelt is.

Enkelbandjes

De enkelbandjes gaan we steeds vaker terug zien in het straatbeeld met de lente en zomer. De kans is groot dat een heleboel winkels deze trend gaan overnemen waardoor je ruim in keuze zit.

Felle kleuren

Steeds meer kleuren zullen een fel kleurtje meekrijgen. Je kan dan denken aan geel maar ook zeker een fel roze. Denk dat vooral aan tshirts in deze kleuren.

Hotpants

De hotpants zijn hotter dan hot. En hoe korter hoe beter is het statement dat gemaakt wordt. Durf jij hiermee rond te lopen of is dit toch wat te gewaagd voor jou? We zijn benieuwd.

Cowboy boots

De cowboy boots van de grootste merken als Via Vai winnen aan populariteit. En dat ga je zeker merken. We zien deze schoen en laarzen steeds meer in het straatbeeld van Nederland. De kans is groot dat jij ze allang hebt!

Transparant

De transparant look is er voor de waaghalzen in het straatbeeld. Je geeft namelijk een heleboel van jezelf bloot, letterlijk en figuurlijk. Niet iedereen kan deze trend hebben, maar als jij er met zelfvertrouwen mee loopt weten we zeker dat jij het wel aan kan! Durf je het aan?

Loop jij mee met de laatste trends?

Ben jij iemand die de laatste mode volgt of ben je wat terughoudend? Wat je ook bent, loop er met vertrouwen mee zodat je jezelf echt op je gemak voelt.