Welke trends zien we veel in de huiskamer?

Welke trends zien we veel in de huiskamer?

17 oktober 2020 Uit Door Redactie

Wanneer je jouw huis opnieuw wilt laten inrichten zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Daarnaast zijn er een aantal dingen die enorm trendgevoelig zijn. Al blijft dit al vaak natuurlijk. Als je trends van pakweg 20 jaar geleden vergelijkt met nu zie je grote verschillen. Je ontkomt er dus niet aan dat je iets uitkiest wat later ‘uit’ is. Daarom willen we jou wel kennis laten maken met de trends van NU die naar ons idee wat langer mee zullen gaan. Lees snel door.

Kleuren

Je kan op basis van kleuren een huis volledig omtoveren. Zo kan je van licht naar donker gaan om net iets meer uit je huis te halen. Heb je veel lichtinval in je huis dan kan je het ‘risico’ nemen om voor de wat donkere kleuren te kiezen. Hou er wel rekening mee met de inrichting van je huis qua gekleurd meubilair. Wat voor kleuren gebruik jij in huis? We zien dat zwart, bruin en andere donkere kleuren ook steeds meer voorkomen. Een eluke combinatie is vaak een wit huis met zwarte accenten zoals een stalen deur op maat. Dit is iets wat waarde verhogend werkt op jou huis. Kies hier dus voor als je ook meer licht en ruimte wilt creëren in huis.

Meubels

Je kan tegenwoordig voor hele mooie design meubels kiezen. Ook zijn er steeds meer bedrijven die hetzelfde aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan hout als een houten design meubel of een boomstamtafel op maat. Deze tafels zijn immens populair. Combineer dit vervolgens met een aantal mooie stoelen en een bankje daarbij en je hebt een garantie op veel gezelligheid binnen jouw woonkamer. Ideaal als je met veel mensen tegelijk wilt wijnen en kletsen. Wat voor meubels heb jij in huis die sfeer verhogend werken?