Zonwering voor horeca

Zonwering voor horeca

9 juli 2019 Uit Door Redactie

Heeft u een horecagelegenheid met daarbij een terras zonder zonwering voor horeca? U weet vast als geen ander dat mensen graag met een lekker weertje op het terras zitten. U als horecamedewerker moet er dan ook voor zorgen dat uw terras een heerlijke plek wordt voor mensen om lekker te zitten en te ontspannen. U zorgt hier niet alleen voor door mooie tafels en stoelen neer te zetten die ook nog is lekker zitten. Voor de ideale plek is meer nodig dan dat, zoals een zonwering. In de zon zitten kan heel aangenaam zijn maar wanneer de zon te fel is zitten mensen liever in een lekkere koele schaduw dan in de felle zon. 
Xterior heeft groot assortiment aan zonweringen voor u klaarstaan. 

Zonwering voor horeca maat uw terras aantrekkelijker

Iedere zomer run ik met plezier mijn eigen strandtent. Sinds deze zomer heb ik een nieuwe zonwering van Xterior waardoor op de heetste dagen mensen nog steeds op het terras kunnen zitten.  Voordat ik deze zonwering had moest ik werken met kleine losse parasols. Ik merkte al direct dat dit op lange termijn niet zal werken. Door de nieuwe zonwering van Xterior hoef ik me nooit meer zorgen te maken of er wel genoeg parasols zijn.

Ik been zeer tevreden over de zonwering van Xterior en raadt u ook aan om eens een kijkje te nemen op de website.